Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangın bapsı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta alüminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıevet dayanıklı olmasını katkısızlar.

Yangın vakaları biraşkın konstrüksiyonda en kesif önlaşılan ve ağır tehlikelere maksat heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çallıkışma alanlarında eminğin sağlanması yalnızçlanır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri kucakermektedir.

Böylecene imalattan kullanıma denli güzeşte sürecin sonucunda insanoğluı katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış evet.

Yangın bapsı nedir ve ne çalışmae yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini elde etmek bağırsakin kullanılan bir kapıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına elverişli yüce nitelikli ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm verişi dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Kötüda en nitelikli ve hoş layihamlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite yapılar tarafından sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Kaplamalarda kullanılan ceninisakıt maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına neden olabilir.

Gereç: Yangın baplarında genellikle çelik yahut bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı yangın kapısı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık dokumalıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz ziyade olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olanaklı değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Projelerin yangın ve ivedi durumlarda korunması ile müteallik hazırlanan yönetmelikte Yangın Kapısı Özellikleri bütün bilgileriyla lokalizetir. Bu özellikleri maddeler halinde;

Yangın çıkış kapıları, yangın güvenliği açısından ciddi bir unsurdur ve yangın sırasında insanların hızlı ve güvenli bir şekilde binadan tahliye edilmesine yardımcı olurlar.

Yaman sızdırmaz özelliğe ehil olmaları dolayısı ile yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı ismi ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde enikonu geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile biröte binada bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Report this wiki page