Ne demek?

Wiki Article

Yapı çışitalarında kullanılan kapılar meselelevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği muhtevain ısıevet dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar yürekeride mahsur kalabilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve yaman sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Bunun sinein de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Patlama ya da herhangi bir yangın olayına karşı emniyetli tahliyelerde yangın kapısı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son denli çeşitli bir skalaya sahiptir.

Olası yangın yahut rastgele bir ateş durumunda binayı kesik sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları örgülmaktadır.

Korkulu sınıftaki nöbetyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak derunin çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa da yamanı takti ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emin kucak oluşturur.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Malik oldukları özellikleri bakımından 60, 90 ve 120 an olarak sınıflandırılabilir ve burada sınıflandırma ekipmanın yangına Yangın Kapısı olan dayanımını belirtmektedir. Fonksiyon olarak bu müddet zarfında, insanoğluın bu açıklıktan çıkabilmesine imkân tanırken sair taraftan ise taksimmler beyninde alevlerin dağılmasını engellemektedirler.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en az yarkaloriın doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve katkısızlıklı şekilde binadan ayrılmalarını süratlendirmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Ova şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir mimarisı vardır.

Birçok firma ve şirkete bu alanda görev veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve sevimli emniyetliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde de tam hamiş almaktadır. 

Report this wiki page